Padel estepona

Hotel H10 Estepona Palace

Ligger direkt vid stranden Guadalobón och 400 meter från den större El Cristo stranden. Du har bara 1,5 km till hamnen i Estepona med sina trevliga restauranger och lika kort till den populära strand promenaden som är perfekt för jogging eller promenader.

Man bor också nära gamla staden i Estepona med sin botaniska park Orchidarium, störst i Europa och de små charmiga gränderna som är så färgrika med alla blommor som finns i och på husen som omger gränderna. Det är också nära till Sierra Bermeja bergen och ett stort antal golfbanor.

Hotellet är byggt i andalusisk stil med en härlig design. De olika terrasserna har direkt utsikt över medelhavet. Det fins flera olika mötesrum för konferenser. Hotellet har 237 rum, 2 simbassänger för vuxna varav en är uppvärmd under vintern. Fri wi-fi, Spa och gym på 1.000kvm . En publik padel bana finns intill hotellet och Hotellet hjälper dig att boka, om man vill spela mer än på Las Mesas proffsiga banor. Privat parkering och möjlighet till All inclusive.

Rummen är moderna med möblerad balkong, LCD TV med internationella kanaler. Minibar och säkerhetsskåp mot en mindre avgift. Fläktsystem som ger värme på vintern och kyla på sommaren. Hårfön finns i badrummet. Dubbelrummen är stora och du kan välja på en stor säng eller två singel bäddaar.

Man kan också välja till havsutsikt mot en kostnad. Vill man ha en riktigt lyxig tid när man bor här så ska man välja H10s koncept som heter Privilege och som inkluderar:

Privilege Superior rum Exklusiv Lounge med fri dricka och små mat Man har en terrass med egen solstol och dryck som man själv tar vad man vill. Ett fritt inträde per person till Spa centrat om man bor minst 3 nätter. Rums service ingår och man har en egen del i restaurangen Alborán. Personlig check in och check outs amt sen utckeckning till kl 17 i mån av plats.

Få offert