Om oss

Vårt uppdrag

Padel Tours är en ny bokningstjänst för Padel i andra länder!

Vi kan även arrangera din Padel konferens i Sverige. Vi som bokar är däremot inte nya, vi har arbetat med resor till Spanien i 25 år. Hotellen har vi arbetat med i många år och områdena de kan vi. Vi samarbetar med flera Padel banor på varje område och ser till att få er Padel förbokad!

Vi bokar även konferenser och grupper.

Är ni en Padel klubb eller ett gäng som ska iväg så hör av er för förslag. Vill ni kombinera er Padel med golf så har vi avtal med de flesta golfbanorna i Spanien.

Det bästa av allt:

Det ingår en Padel timme per person i varje övernattning som ni bokar. Hör av Er för förslag när ni vill iväg och vill ni träna så bokar vi upp en lokal tränare till er med.

 

Väl Mött

Håkan Nilsson

Helhet

Padelbanor

Vi har avtal med 2-3 Padel anläggningar på varje ort där vi erbjuder Padel. Det är de bästa anläggningarna med de bästa banorna som alla fyller kraven för World Paddle Tour.

Träning

På de flesta av våra Padel anläggningar har vi avtal med lokala tränare som talar engelska. Vi hjälper er att boka med tränare.

Tävlingar

Vi har endast tävlingar på våra egna gruppresor men vissa av våra anläggningar ordnar regelbundet lokala tävlingar som är öppna för alla. Hör med oss!

Padelbanor

Hotell

Nöjda kunder

Vad säger kunderna?

Vi har använt Padel Tours när vi bokat våra resor till Spanien med Padel! Det har fungerat utan anmärkning och Håkan på Padel Tours har bra hotell kontakter som vi haft glädje av.

– Thomas Olsson, Malmö Padel Center

Jag har använt Padel Tours när jag har bokat våra Padel resor med Golf. Jag har alltid fått bra service och de vet vad de håller på med.

– Patrik Viktorsson, Dygnet Runt AB

Jag bokar gärna igen med Padel Tours. Det fungerar alltid bra!

Göran Nilervall, Stockholm