Mallorca

Palma de Mallorca city

Palma de Mallorca är en stad vid Palmabukten på Mallorcas sydvästra kust. Palma är huvudstad både i regionen Balearerna och provinsen med samma namn. Staden har ungefär 300.000 invånare, kommunen cirka 400 000 invånare, och hela storstadsområdet över en halv miljon invånare.

Palmas största näring är turismen.

I Palma de Mallorca finner du medeltida gränder och kungliga palats med det allra senaste inom mat mode och design. Här finns en stor mängd av trendiga restauranger, tapasbarer och nattklubbar som ständigt förnyas. Palma passar lika bra för en weekendresa som för en längre resa. Och du kan såklart välja hur du vill bo. Enkelt, lyxigt eller mittemellan.

Missa inte de organiserade Tapas kvällarna. Fråga på hotellet eller i turist informationen för detta är en upplevelse i sig.

Padelbanor

Pin Padel

Pin Padel

är en av fem padel klubbar i Spanien som har 5 stjärnig ranking.
Man var värld för tävlingar i World Padel Tour 2015 och 2016.

Palma padel

Palma padel

Ligger bra till logistiskt i centrum och nära huvudmotorvägen i Palma med busstation utanför. 16 padelbanor varav 12 dubbelbanor.

Costa Calvia Padel

Costa Calvia Padel

Är belägen 200 meter från stranden i Palma nova, sydvästra Mallorca, några minuter från Palma. Här finns det gott om restauranger och barer att njuta av.

Hotell

Zurbaran

Zurbaran

Hotel Zurbaran ligger inne i Palma och det är 6 minuter med bil till Pins Padel och 10 minuter till Palma Padel. Här bor du 500 meter från hamnpromenaden i Palma.

Juan Miro

Juan Miro

Hotellet ligger bara 8 minuter med bil från både Pins- och Palma Padel. Du har bara 8 minuters promenad ner till stranden i Cala Millor och till hamnen i Palma.