Los Monteros

Los Monteros

Los Monteros spa & golfresort är ett äldre klassiskt hotell som ligger utanför Marbella. Los Monteros skulle även kunna kalla sig för Los Monteros Padel & tennis resort, då mani många år varit specialister inom padel och tennis.

Hotell

Hotellet har en egen beach club och provat strand som man går ner till på 6 minuter om man inte vill nyttja den fria transfern som går under sommarsäsong. Poolerna ute i den ljuvliga trädgården är perfekta tillbringa lite tid vid innan eller efter Padel spelet.

Detta hotell är mycket populärt bland många. Många fotbollslag bor här när de är på träningsläger i området och de nya Padelbanorna i toppklass lockar en ny publik. Många golfare känner till hotellet sedan många år. Anrikt och genuint är det och man får en härlig känsla av ”hemma” när man bor här.

Ett mysigt Spa finns att tillgå och ofta ingår en spa dag i din vistelse här. Rummen är varmt inredda och med utsikt över trädgården eller medelhavet. Fritt wifi i hela hotellet. Sköna balkonger med utsikt över den blommiga gröna trädgården och eller Medelhavet. 2 bra restauranger finns att tillgå.

Padel

Los Monteros har 6 egna nya fräscha inglasade padelbanor. 7 tennisbanor varav 34 på grus och3 hard court. 1 beach volleyboll bana finns också. Här finns ett gym i direkt anslutning till padelbanorna som är perfekt Att börja eller avsluta på innan doppet i poolen eller havet.

Detta är en perfekt anläggning för träningsläger och eller konferens. Flera engelsktalande tränare finns på plats för att utveckla ditt spel oavsett vilken nivå du är på. Rack finns att hyra och man har ett koncept man kallar Mix-In vilket innebär att Om du reser ensam eller som par så hjälper klubben till med att hitta spelpartners till er.

Få offert