Higueron

Higueron

Higueron är ett Curio Collection by Hilton hotell som ligger i Fuengirola med en underbar utsikt över medelhavet.
Curio är Hiltons bästa hotell märke och passar dig som prioriterar boende eller vill ha mycket träning och Spa.

Hotell Higueron, (Curio Collection by Hilton)

Här finns en riktig sport club med klassigt gym med panoramautsikt, spinning, fitness, 25 meters inomhusbassäng, pilates, meditation med mera. Vill du ”chilla” och koppla av har du flera underbara utomhus pooler. Under sommarsäsongen har de en egen buss shuttle ner till deras egna privata strand.

Rummen är som oftast på Hilton hotell mycket rymliga. Stora fräscha badrum med badkar mitt i rummet med en härlig utsikt samt dusch. Fritt wifi i hela hotellet och HDTV. Stora balkonger med utsikt över kustremsan och Medelhavet. Espressomaskin och stora sköna sängar borgar för en underbar vistelse. Bäst här är ändå utepoolen med en grym utsikt och en samlingspunkt på eftermiddagen för att inta något gott att dricka. 3 bra restauranger finns att tillgå.

Padel

Higueron Sport Club har 9 egna Padelbanor, 6 med panorama utsikt. 1 tennisbana, 3 beach handboll planer, 4 beach volleyboll banor och 1 beach fotboll plan finns och gör detta stället perfekt för din klubb eller företag att lägga nästa träningsläger eller konferens på.

Man har varit värd för World Padel Tour och man har några av Spaniens bästa tränare här. Högklassig anläggning där du även har tillgång till gym, pooler, thermal bad, Och ett brett utbud av pilates, youga, dans m.m m.m

Få offert