Aphrodite Hills

Aphrodite Hills Resort

Är platsen där du kan stimulera alla dina sinnen.
Aphrodite är en 5 stjärnig prisbelönt resort som
Ligger på platsen där Aphrodite, den grekiska kärleks gudinnan föddes.

Historia och den grekiska mytologin går här hand i hand.

Aphrodite Hills resort består av ett lyxigt hotell med alla tänkbara faciliteter och man har även holiday residence med lägenheter och villor.

Aphrodite Hills är vackert, elegant, exotiskt och varmt. Det är inte bara en resort som är varm utan även vädret. Cypern kan du resa till året om och vi spår att många trogna besökare till Kanarieöarna snart börjar se mer på Cypern som under vintern har Europas idag bästa klimat.

Hotellet

Aphrodite Hills ligger på en platå med underbar utsikt över medelhavet. Hotellet har 290 rum i olika anex. Det finns rum med utsikt över poolen eller rum med utsikt över den egna golfbanan eller medelhavet. Det finns rum med egen del av en pool.

Alla rum är på minst 33kvm, så de är ovanligt stora med alla tänkbara faciliteter. Dusch finns i de flesta rum men önskar man hellre badkar kan man önska det vid bokning. Suiter har både badkar och dusch. Badrock, badtofflor, Espresso maskin, air condition, tv, strykbräda och fri wifi är standard i alla rum.

5 restauranger och flera barer med lounge finns att avnjuta. Privat strand finns också liksom en uppvärmd pool året om. Under vintermånaderna kan någon av restaurangerna hålla stängt.

Sport

På Aphrodite Hills erbjuds ridning, tennis, golf, yoga, bordtennis, gym och fitness. Ett stort bra populärt Spa finns också tillgängligt. Golfbanan har stått värd för Europa touren.

Lägenheter

Få offert